5 gode tips til hva du kan gjøre på hotellet etter en lang dag

Det å utforske nye steder, kulturer og severdigheter er en spennende og morsom opplevelse. Etter en lang dag med utforsking, er det vanlig at man blir sliten når man kommer tilbake til hotellet. Da kan det være fint å ha noe å gjøre mens man slapper av.

Her vil du få se 5 gode tips til hva du kan gjøre på hotellet etter en lang dag.

Les en ebok

Bøker tar mye plass i bagasjen, samtidig som det er vanskelig å ikke skrukke dem. Da kan det være en god løsning og heller lese ebøker når du er på ferie. Dette tar mye mindre plass og du har langt flere utvalg av bøker. Derfor kan det være en god investering å kjøpe en Kindle. Istedenfor å pakke ned bøker, vil man ha et helt bibliotek av bøker i bagasjen i en Kindle. Da slipper man å risikere å ødelegge sine fysiske bøker, og kan la de ligge rene og pene i bokhylla hjemme.

Noter det du har gjort i en dagbok

For å kunne huske turen din i lang tid i etterkant, kan det være lurt å ta med en liten dagbok og notere ting du/dere har gjort i løpet av dagen. Dette er en fin måte å ro ned sinne på, samtidig som man kan reflektere over de fine stundene. Beskriv strendene du var på, maten du spiste eller museet du besøkte. Dette vil gi deg svært gode minner å se tilbake på i tiden etter ferien. Det kan også være en fin ting å vise til dine barnebarn når du blir gammel.

Spill kortspill

Kjøp en kortstokk og spille kortspill. Dette er en fin aktivitet dersom du reiser med en annen. Er man alene, kan man legge kabal. Det kan alltid være lurt å ha en kortstokk med når du reiser, på den måten vil du alltid ha noe å gjøre hvis du skulle kjede deg. Her har du en fin liste over kortspill for to personer. Test ut ulike typer spill og fin din favoritt.

Bli en sjakkmester

Etter at Magnus Carlsen ble verdens beste sjakkspiller, har sjakkinteressen i Norge økt dramatisk. Sjakk er et av verdens mest populære og eldste spill. Derfor kan det være en god idé å bruke tiden på hotellet på å forbedre dine sakkunnskaper. Sjakk blir spilt ofte i ulike sammenheng, så disse ferdighetene kan komme godt med ved senere tidspunkt. Dersom du er alene, kan du møte selveste sjakkeneren, Magnus Carlsen, ved å laste ned appen Play Carlsen.