Sør Amerika – en drøm for mange

Sør Amerika – det er et kontinent som utrolig mange nordmenn er interessert i. Mange av oss ønsker å kunne dra dit for å reise litt rundt. Besøke Machu Picchu i Peru, se storlaget Boca Juniors i Argentina, opplev Amazonas i Brasil og ørretfiske i Andesfjellene er noen av de tingene vi har lyst å se og oppleve.

Sør Amerika er helt på andre siden av jorda, over Atlanteren. Det er snakk om 10-12 timer med fly for å komme seg dit. Mange tror at det vil koste flesk å ta seg 2-3 uker der. Hvor dyr en tur til Sør Amerika avhenger av deg som person.

Mange er redd for at bare flybilletten er dyr. Men om man tenker over det så koster ikke en flybillett dit mer enn 4-5 helger ute på byen i Norge. Hopp over byturer i en måned og man vil ha nok til billett. Enkelt!

Sjekk ut flere land – her er det mye å velge mellom

Det er mange land i Sør Amerika som er spennende. Fra Colombia og Venezuela i Nord til Argentina i sør. Vi kan så absolutt anbefale Argentina som et land man må besøke når man først er helt over på andre siden. Visste du at Argentina er hjemsted for både de høyeste og laveste punktene på den sørlige halvkule. Det kan være verdt å ta en tur til de plassene.

Er du en kjøttelsker, da har du virkelig kommet til rette plassen. Argentina er nemlig det landet i verden som spiser og produserer mest kjøtt. En BBQ i Argentina er noe du aldri vil glemme.

Buenos Aires – Sydens Paris

Hovedstaden Buenos Aires er kjent som “Paris of the south”, så da vet du litt hva du kan forvente deg. Er du i tillegg en som elsker å svinge deg litt rundt så bør du lære deg den forførende og sexy dansen tango. Buno Aires er nemlig Tangoens fødested, og det finnes ikke bedre plasser enn der for å lære seg denne forførende dansen. Pass bare på å ikke bli for forførende, ellers kan du bli “jaget” av argentinske menn. Skulle det skje, så ikke noe fare, du har sikkert med deg litt “medisinsk” utstyr i tilfelle det går hett for seg, som eksempelvis en graviditetstest. Er du av den kulturelle typen, ingen problem. Det er nok av kultur å ta til seg i denne storbyen.

Så ikke nøl, begynn bestill billett og pakk kofferten. Sør Amerika venter på deg og er klar til å vise deg alt det har å by på.